Ha arribat l’hora d’acompanyar i acomiadar en el seu darrer viatge al nostre estimat Mossèn Isidre Saludes Rebull. Un gran Alforgenc i una persona amb una gran estima i devoció vers la nostra Mare de Déu de Puigcerver. Tal i Com ell ens deia, “soc un voluntari més” En tot moment volia estar informat dels avenços, activitats i la situació de l’Ermita. De fet va fer el gran esforç de ser-hi per darrera vegada el 27 de novembre d’aquest any passat en la visita del Sr. Arquebisbe.
Volem fer referencia d’un paràgraf del llibre «L’ermita de la Mare de Déu de Puigcerver» que el Patronat li va encomanar de fer com a recull històric , on creiem expressa clarament els seus sentiments.
«En demanar-me el Patronat de Puigcerver que escrivís la historia del nostre Santuari, vaig acceptar-ho amb il·lusió , tot i que soc ben conscient de la meva manca de preparació i perícia, mogut només per l’amor a la nostra verge i amb el ferm desig de fomentar-ne la devoció»
Volem mostrar el nostre condol a familiars i persones properes a més d’agrair-li la gran tasca duta a terme vers Puigcerver.
Que aquest viatge sigui lleu i que la Mare de Déu l’acompanyi.

La Junta de l’Associació d’Amics de l’Ermita de la mare de Déu de Puigcerver