Misses i Celebracions Pastorals

El primer dissabte de cada més a les 11 h del matí.

Sens dubtes Puigcerver és des de fa molts anys un lloc on conflueixen les mirades i les oracions de molts devots de la mare de Déu. Ens consta que des de temps immemorials hi ha hagut devoció a Porrera,  les Borges del Camp,  Aleixar, Reus,  Pradell,  Duesaigües,  Constantí,  Cornudella,  La Selva del Camp i Falset,  però sobre tot Alforja i Riudecols.  La relació d’aquests indrets ens dóna una idea concreta de la gran popularitat de veneració a la nostra verge.

ACTIVITATS PASTORALS

  • Missa mensual*
    1er Dissabte de cada mes
    Eucaristia a les 11h del matí
  • Festa de Puigcerver**
    El dia 5 d’agost
    Una missa a les 9h del matí i una altra a les 12h del migdia.

(*) De coincidir amb dia festiu se celebrarà el dissabte vinent  no festiu.

(**) Es farà coincidir amb el primer diumenge del mes d’Agost.

ALTRES ACTIVITATS PASTORALS

A l’ermita és possible portar a terme qualsevol altre tipus de celebració extraordinària:

Una missa per celebrar algun aniversari, noces d’or o de plata, accions de gràcies particulars, encomanar misses pels difunts, etc.

Per això cal prèviament contactar amb el mossèn mitjançant el formulari del final d’aquesta pàgina o trucant al telèfon de contacte.

Misses des de 1986

La missa del primer dissabte de cada mes a l’ermita de Puigcerver va ser establerta per Mn. Josep M. Ferré i Castelló parroco i rector a Riudecols l’any 1986

Celebracions de Casaments

Casaments

A Puigcerver s’hi poden celebrar casaments.

Pels casaments es disposa d’una capella amb un interessant legat històric; àmplia i molt ben il·luminada, amb un cambril al qual es pot accedir i des del qual s’ofereix una interessant perspectiva de l’esdeveniment. Totes les instal·lacions estaran a disposició dels nuvis i dels convidats,  incloses unes confortables habitacions amb capacitat per més de 40 persones.

Pel banquet es pot disposar del nostre càlid i acollidor menjador ubicat a les antigues quadres. La cuina del Carles i la Lourdes ofereix els millors plats de la cuina catalana senzilla i casolana però sempre oberta a detalls innovadors.

 A Puigcerver NO s’hi poden celebrar batejos.
Existeix una normativa diocesana que prohibeix celebrar aquest sagrament fora de les esglésies parroquials.

Mossèn Joan Àguila

Nat a Falset el 18 de maig de 1976 i ordenat prevere el 4 de novembre de 2001 a la Catedral de Tarragona. Llicenciat en catequètica i pastoral juvenil per la universiat pontifícia salessiana de Roma. Rector de les parròquies d’Alforja, Riudecols, Les Irles, Les Voltes, Les Borges del Camp, Arbolí i La Febró des de 2010. Consiliari dels escoltes a la demarcació de Tarragona i cap de pastoral de l’escola diocesana Joan 23 de Tarragona.

Posa’t en contacte

Si algú vol anar a passar uns dies de recés a la cel·la de Puigcerver i necessita acompanyament o orientació espiritual, també pot comptar amb l’atenció pastoral de Mn. Joan.

Pels grups que pugin en pelegrinatge amb comunitats parroquials o grups d’educació en el lleure, els podem oferir l’ús de la capella i dels estris litúrgics si hi volen fer alguna celebració i ja disposen ells de mossèn que els acompanyi. Cal que avisin als ermitans per tal que els obrin la sagristia.

 

Tel. de contacte

676 731 576

ENVIAN’S UN MAIL