El de la fe i l’espiritualitat?

El de les pregàries, les rogatives i els miracles. El de la festivitat de la Mare de Déu de principis d’agost, a la qual acudeix gent de tota la comarca. El de la llegenda, les processons i el misticisme.

El de la naturalesa i el paisatge?

El d’un entorn i unes vistes privilegiades. El de l’alt cim envoltat de boscos espessos i racons màgics habitats per espècies silvestres de flora i fauna. El de les fonts d’aigua pura i cristal•lina.

El de l’esforç i la perseverança?

El de l’esforç i la perseverança? El que posa a prova el teu físic, sigui a peu o en bicicleta. El que t’obliga a superar grans metes i que finalment t’exigeix recuperar forces amb un bon àpat o reomplir les ampolles d’aigua per a la tornada.

El de la cultura i el patrimoni?

El dels valors culturals i arquitectònics. El de les tradicions i els nostres records. El que forma part de la idiosincràsia i la història de molts pobles del Baix Camp. El que resisteix assolat per les inclemències del vent i del temps.

Perquè les nostres experiències i la nostra satisfacció poden ser molt diferents i perquè tots estimem i som feliços a la nostra manera. Però independentment d’això, a uns i altres ens uneix el mateix lloc a la muntanya. Un lloc que és de tots com també ho és la responsabilitat de la seva preservació.

Ja hem tornat l’aigua des de l‘hort, hem netejat la cisterna i hem renovat la instal•lació general elèctrica. Oferim uns serveis de restauració i allotjament de bona qualitat. Continuem millorant l’ermita i avancem en el manteniment de les vies d’accés. Volem instal•lar-hi generadors d’energia solar, oferir noves activitats i moltes coses més.Per això necessitem la teva col·laboració.

Tu també pots contribuir a fer que tots aquests Puigcervers siguin possibles:

Fes-te soci dels Amics de Puigcerver

Els recursos econòmics de l‘Associació provenen únicament de les quotes que aporta cada soci i dels donatius i ofrenes voluntàries. Aquests fons es destinen fonamentalment a fer treballs de manteniment i millora a l’ermita i el seu entorn i creiem que en bona part hem de fer-los tenint en compte Quin Puigcerver vols. Gràcies.

Pots obtenir més informació sobre els estatuts de l’associació Amics de l’Ermita de Puigcerver