El de la fe i l’espiritualitat?

El de les pregàries, les rogatives i els milacles. El de la festivitat de la Mare de Déu de principis d’agost a la que acudeixen gent de tota la comarca. El de la llegenda, les processons i el misticisme.

El de la naturalesa i el paisatge?

El d’un entorn i unes vistes privilegiades. El de l’alta cima rodejada d’espessos boscos, i racons màgics habitat per espècies silvestres de flora i fauna. El de la fonts d’aigua pura i cristal·lina.

El de l’esforç i la perseverança?

El que posa a prova el teu físic, sigui a peu o en bicicleta. El que t‘obliga a superar grans metes i que finalment t’exigeix recuperar forces amb un bon àpat o reomplir les ampolles d’aigua per la tornada.

El de la cultura i el patrimoni?

El dels valors culturals i arquitectònics. El de les tradicions i el nostres records. El que define la idiosincràcia i forma part de la història de molts pobles del Baix Camp. El que resiste assolat per les inclemències del vent i el temps.

Perquè les nostres experiències i la nostra satisfacció poden ser molt diferents i perquè tots estimem i som feliços a la nostra manera. Però independentment d’això a uns i altres ens uneix el mateix lloc a la muntanya. Un lloc que és de tots.

Ja hem tornat l‘aigua i hem netejat la cisterna, brindem un servei de restauració i allotjament de bona qualitat. Continuem millorant l’ermita i avancem en la preservació de les vies d‘accés. Volem instal·lar l’energia solar, oferir noves activitats i moltes coses més. Per això necessitem la teva col·laboració.

Tu també pots contribuir a fer que tots aquests Puigcervers siguin possibles:

Fes-te soci dels Amics de Puigcerver

Els recursos econòmics de l‘Associació provenen únicament de les quotes que aporta cada soci i dels donatius i ofrenes voluntàries. Aquests fons es destinen fonamentalment al manteniment i la realització de millores en l’ermita i en el nostre entorn tenint en compte Quin Puigcerver tu vols Gràcies.

Pots obtenir més informació sobre els estatuts de l’associació Amics de l’Ermita de Puigcerver