aigua-puigcerver-00

Molt aviat pujarà novament l’aigua de la font de l’hort

Molt aviat pujarà novament l’aigua de la font de l’hort a l’ermita de Puigcerver

D’acord amb el pla d’activació del “Projecte de dinamització de L’Ermita de Puigcerver i el seu entorn” el passat cap de setmana es va dur a terme la 1a fase dels treballs necessaris pel subministrament d’aigua a l’ermita: L’nstal•lació de la canonada des de la font de l’hort de l’ermità.

Aquesta complicadíssima tasca, 400mts de tub instal•lat en un terreny amb un 30% de desnivell, la varen fer un grup de voluntaris Alforgencs dirigits pel Casi Rodríguez i el Magí Ferré. També van netejar l’entorn de la font i l’aljub existent.

Moltíssimes gràcies a tots els voluntaris: Xavi Olivé, els germans Jordi , Casi, Diego i Gerard Rodríguez, Magí Ferré, Jesús Gómez, Antón Marín, Rogelio Portal (membre de l’actual junta) i Sergi Abril.

Menció especial a l’Ajuntament d’Alforja que, en cumpliment d’una promesa electoral del seu Batlle Juanjo Garcia, ha subvencionat el cos material d’aquests treballs i proporcionat els medis necessaris.

El VOLUNTARIAT ALFORGENC EN ACCIÓ

Carles Márquez (Ermitá de Puigcerver)

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>