FINS AVIAT PUIGCERVER

 

sin título-cosido-03 DEF 1

El passat cap de setmana va ser l’últim que la Lourdes i jo ens feiem càrrec de l’ermita.
Durant gairebé set anys, hem treballat per intentar millorar aquest meravellós espai.
Començar no va ser fàcil. El bar i algunes dependències es trobaven en un estat força precari, però, després de treballs intensos de neteja i muntatge de la instal·lació elèctrica del bar, vam obrir l’ermita el 12 de gener de 2013.
Amb la finalitat de donar-nos a conèixer, l’ermita i els ermitans, vam muntar una pàgina al Facebook i vam enviar mails informatius a tota mena de clubs ciclistes, senderistes i a d’altres associacions i grups esportius i muntanyencs. Més tard es va dissenyar també una pàgina web per donar difusió il·limitada a la nostra ermita.

Gràcies a l’equip format pel voluntariat alforgenc dirigit pel Casi, als ermitans, a la junta presidida pel Miquel i amb la valuosa ajuda dels ajuntaments d’Alforja i de Riudecols, s’ha fet possible la realització d’obres i millores molt importants per l’ermita: renovació de les instal·lacions de fontaneria i electricitat, pintura, nova il·luminació i ambientació musical de l’església, reforma de la Sala dels Capellans, activació i posada en marxa de l’Hostatgeria, neteja de la cisterna, millora de la pavimentació de la llenyera, i la rehabilitació d’un espai per a cuina i lavabo del bar. Tot això ha sigut possible per l’empenta d’aquest gran equip, però també, i potser el motiu principal, per vosaltres, els visitants i assidus de l’ermita que per qüestions religioses, esportives, culturals o gastronòmiques ens heu recolzat durant més d’aquestes 18.000 hores de treball que li hem dedicat com ermitans a Puigcerver.
Volem agrair d’una forma especial a la junta, per confiar en nosaltres, al Diego Rodriguez, la Maria Mariné i l’Antoni Camprubi, que van ser els primers que, en els difícils inicis, ens van ajudar i recolzar, al Casi Rodriguez per l’extraordinària força amb la que ha empentat el carro dels voluntaris, i al president en aquesta etapa, Miquel Vilella, pel respecte i tracte exquisit que sempre ens ha dispensat.
Agraïments al Jaume Queralt pel fantàstic i valuós quadre de l’Ecce Homo que va pintar a l’església, i també al José Lucena pel mural del Pla de la Cisterna.
Fent un resum d’aquesta etapa diríem que no sempre ha sigut fàcil, però si força profitosa i molt satisfactòria.
Estem segurs que els nous ermitans Javi i Lucia continuaran la nostra tasca i a més a més la milloraran.

Moltíssimes GRACIES A TOTHOM!!!
Sempre tindrem Puigcerver al cor.
Lourdes Serra i Carles Márquez
6 de setembre 2019