Carta del Arquebisbe al Sr. Miquel Vilella Suazo

A l’atenció del Sr. Miquel Vilella Suazo

Benvolgut Miquel,

Com ja sabeu, fa ben pocs mesos que vaig prendre possessió canònica de l’arxidiócesi i no tinc el plaer de conèixer-vos ni de conèixer encara el vostre estimat santuari de la Mare de Déu de Puigcerver. Tot i això, com un bon perfum que deixa el seu rastre quan alguna persona el fa servir, les bones obres de les persones també deixen el seu rastre, el seu record i el seu testimoni. I és precisament la bona olor de la vostra tasca que heu dut a terme durant vint anys al capdavant de l’Associació d’Amics de l’ermita de la Mare de Déu de Puigcerver la que, per diferents camins, ha arribat fins aquí i és la causa d’aquesta carta que teniu entre mans i que us porta l’estimat Mn. Isidre Saludes.

Us vull donar les gràcies per tot el que heu fet per l’ermita de Puigcerver, per la seva dignitat i pel seu manteniment: els vostres treballs, el temps i mitjans de tota mena que hi heu esmerçat, la vostra cura i la vostra estima envers aquest mirador privilegiat al qual acudeixen amh amor els fidels d’Alforja i Riudecols quan volen trobar-se amh l’escalf l’aixopluc de la Mare de Déu. Com un bon fill que vetlla per la seva Mare heu tingut cura d’aquesta que és la seva casa. Que no us manqui ara, arribat el moment de deixar el càrrec, la protecció i la intercessió d’aquella a la qual heu dedicat tants anys de la vostra vida.

Prego a Déu, nostre Senyor, que us ompli de benediccions, a vós, a tota la vostra família i a tots els membres de Ia junta sortint. A tots, el meu agrament més sincer. Pregueu també per mi davant Ia Mare de Déu de Puigcerver.

Rebeu, amb tot el meu afecte, la meva benedicció.

Joan Planellas i Barnosell

Arquebisbe metropolità de Tarragona i primat
Tarragona, 5 de juliol de 2019