Dormir a l’ Ermita

Disposem de dues cel.les amb una capacitat total per a 24/25 persones aproximadament.

Entorn de pau i espiritualitat & autenticitat

Tant a la cel·la 1 com a la 2 experimentaràs què és viure en un entorn de pau i espiritualitat que et convidarà a la relaxació i la meditació, ja sigui en solitari o formant part d’un col·lectiu. Tot i que no hi falten les comoditats habituals de la vida actual com ara l’aigua calenta, l’electricitat i la calefacció, l’ambient continua impregnat de sensacions que et transportaran a un passat en què els ermitans poblaven tot el Montsant lliurats a una vida de culte i devoció.

DOS AMBIENTS DIFERENTS

Dormir a l’ermita és una experiència que no oblidaràs fàcilment

Mentre que en la cel·la 1 podràs gaudir d’un ambient més confortable que inclou cuina menjador i banys interiors en la cel·la 2 t’oferim compartir un espai més rústic i senzill, gairebé a semblança de com ho feien els antics monjos que habitaven el monestir, disposant a més d’un àrea central comuna amb infinitat de possibilitats.

A això has de sumar la tranquil·litat i bellesa d’un entorn que et convida a caminar i a aventurar-te per senderes que antany van ser importants rutes comercials, abandonats després de construïdes les actuals carreteres.

L’ambient continua impregnat de sensacions que et transportaran a un passat en què els ermitans poblaven tota aquesta zona fins al Montsant

CEL·LA 1

Dormitori, cuina menjador i bany

La cel·la 1 està totalment reformada. A diferència de la cel·la 2, presenta un aspecte modern i actual i disposa d’un còmode saló-cuina d’aproximadament 35m² amb totes les facilitats per a l’elaboració de menjars. Aquesta cel·la disposa d’un únic dormitori amb tres lliteres, amb una capacitat per 6 persones. Això es complementa amb un sofà-llit i un llit plegable al menjador, per una capacitat total de 9 persones entre els dos espais.  El dormitori inclou el seu propi bany.

 • D’1 a 5 ocupants *
  17€

  Per ocupant / dia

 • De 6 a 10 ocupants
  15€
  Per ocupant / dia
 • * Ocupació mínima 5 persones

CEL·LA 2

2 dormitoris i sala de jocs

La cel·la 2 respecta l’arquitectura original i posseeix un aspecte, sobri i monacal, a semblança d’antany quan era utilitzada pels antics monjos del monestir. Està composta per tres habitacions amb dues lliteres cadascuna, té un total de 12 places. És un espai que es distribueix a través d’una sala central que a més a més es pot ser utilitzat com a sala de jocs, reunions o menjador. Els banys exteriors es connecten amb la cel·la per el pati central.

 • Dormir *
  12€

  Per ocupant / dia

 • Dormir + sopar i esmorzar
  33€
  Per ocupant / dia
 • * Ocupació mínima 6 persones

Preus especials per a grups

Si es tracta d’un grup nombrós de més de 20 persones o pertanys a una entitat, colla, organització, etc. O estàs interessat a reservar els nostres allotjaments per dur a terme la realització d’un esdeveniment de qualsevol tipus, sopar de grups, quedada, etc. Pots beneficiar-te dels nostres descomptes especials.

Reserva per telèfon

645162633- 654310758

Escull la cel·la & reserva ara

Si estàs interessat, envia’ns un correu indicant-nos el dia, l’hora i la quantitat de persones i et confirmarem sigui per telèfon o e-mail. Si estàs interessat a acudir a les nostres instal·lacions fora de l’horari habitual de cap de setmana posa’t en contacte.